Algemene voorwaarden

1. Algemeen:
In de algemene voorwaarden hebben de volgende begrippen de volgende betekenis:
“The Little Bakery”. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op www.thelittlebakery.nl.

Opdrachtgever: Een opdrachtgever is een rechtspersoon die gebruik maakt van de diensten van ”The Little Bakery”.

2.Bestellingen:
De opdrachtgever kan een bestelling opgeven per internet op de website www.thelittlebakery.nl en door daar vervolgens het contactformulier in te vullen en te verzenden.  Als de opdrachtgever kiest voor een zelf gekozen afbeelding dient deze als bijlage bij de bestelling te worden gevoegd. Afwijkingen wat betreft kleur kunnen mogelijk zijn.

3. Bezorging en levertijden:
In de regel worden de taarten door u bij ons opgehaald. De taarten kunnen met uitzondering op de bruidstaarten opgehaald worden op ma,di,wo,do,vr en za tussen 9.00 en 11.00 uur of van 19.00 en 20.00 uur s’ avonds. Het tijdstip van afhalen is in overleg, maar dit zijn de standaard tijden waarop u altijd terecht kunt.”The little Bakery” stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele schade aan de bestellingen tijdens eigen vervoer.

Alleen voor bruidstaarten geldt dat deze binnen Lelystad gratis worden bezorgd en buiten Lelystad een bezorgingstarief van € 0,60 cent per kilometer geldt. Ook is er een maximale afstand waarbinnen wij bezorgen. Het bezorggebied is Flevoland, Harderwijk en Ermelo. Mocht de locatie verder weg zijn dan bent u van harte welkom om de taart op te komen halen.

4. Prijzen:
Alle prijzen vermeld op de website ‘The Little Bakery” zijn prijzen onder voorbehoud van zetfouten en wijzigingen.

5. Betaling:
Bestellingen dienen binnen 5 werkdagen na bestelling overgemaakt te worden op rekening:

SNS Bank  96.41.81.371  t.n.v. J.C.L.Kist-Baars te Lelystad.

IBAN NL35SNSB0964181371

BIC SNSBNL2A

Bruidstaarten dienen binnen 1 maand, na bestelling volledig betaald te zijn, via bovengenoemd bankrekeningnummer.

6. Aansprakelijkheid:
“The Little Bakery” kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het aanleveren van foutieve adressen en/of afleverdata, druk,- en/of zetfouten van logo en/of tekst.

7. Annulering:
Om een bestelling te annuleren dient de opdrachtgever contact op te nemen met “The Little Bakery”. Eventueel reeds gemaakte kosten worden bij annulering in rekening gebracht aan de opdrachtgever.
Je kunt maximaal 3 dagen van te voren annuleren. Mochten er al kostten zijn gemaakt dan kunnen er annuleringskosten berekent worden. De annuleringskostten zijn 25 % van het totaal bedrag. u kunt altijd wel kosteloos en in overleg, de taart voor een latere periode reseveren.

8. Klachten:
Voor klachten en vragen kunt u terecht via het contactformulier. Een voorbeeld van uw klacht is zeer gewenst om te kunnen onderzoeken waar het fout gegaan zou kunnen zijn. Er zal dan z.s.m. contact met u worden opgenomen.

9. Privacy:
Gegevens van de opdrachtgever zullen niet worden doorgegeven aan andere organisaties.

10. Uitstraling:
Omdat de taarten ambachtelijk bereid zijn en vervaardigd zijn via handwerk kan de uitstraling en de kleur van onze producten afwijken van de producten getoond op www.thelittlebakery.nl

11. Allergieën:
”The Little bakery” gaat er van uit dat bij het bestellen van een product bij “The Little Bakery”, zij bekend is gemaakt met het feit dat er eventueel sprake is van allergieën.
The Little Bakery is niet aansprakelijk voor problemen voorkomend uit dit feit.

!2. Annulering of verplaatsing vanuit ‘The Little Bakery”:
Wij behouden het recht in uiterste nood om bij ziektes, letsel of zwaarwegende (prive) omstandigheden de opracht te annuleren of uit te stellen. Uiteraard zal ‘The Little Bakery” altijd eerst proberen een passende oplossing te vinden.