Bestellen

Bij “The Little Bakery” wordt er met veel biologische, maar bovenal uitsluitend kwaliteitsproducten gewerkt. Al onze taarten worden met veel aandacht en perfectie speciaal voor u ontworpen en gemaakt. Omdat het enige tijd kost om een unieke taart te ontwerpen en alles met de hand wordt gemaakt  is het verstandig om uw bestelling tijdig te plaatsen.

Het bestellen van taarten en cupcakes:

U kunt bij ons taarten bestellen vanaf 16 personen. Bestellingen voor taarten in combinatie met cupcakes dient u 2 á 3 weken van te voren door te geven. Het bestellen van cupcakes in combinatie met een taart gaan vanaf 12 cupcakes en wilt u cupcakes los bestellen dan is de minimale afname 20 stuks en daarop volgend een minimale afname van 10 stuks. Wij kunnen helaas maar een beperkt aantal bestellingen aannemen dus bestel op tijd om teleurstellingen te voorkomen. U kunt via het contactformulier of telefonisch uw wensen kenbaar maken, waarna wij een prijsopgaaf doen voordat u besteld.

Het bestellen van een bruidstaart:

Voor het bestellen van Bruidstaarten gelden er iets andere richtlijnen. Wij adviseren u minimaal 3 maanden voor de trouwdag contact op te nemen met ons u kunt bellen op 06-83126685  of  via het contactformulier.  Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op, om de mogelijkheden wensen en ideeën te bespreken. Aanvullingen op de taart d.m.v. cupcakes, cakepops of cookies behoren uiteraard tot de mogelijkheden.

Maar hoe weet je nu welke smaak je taart moet hebben en wat vind je zelf lekker, een proeverij biedt uitkomst en behoort tevens tot de mogelijkheden. Hiermee weet je zeker dat de bruidstaart, die jij kiest smaakt zoals jij dat wilt.

Er zijn tot nu toe 4 speciale ‘The Little Bakery” luxe bruidstaart vullingen mogelijk.  Een bruidstaart staat vaak een tijd buiten de koeling voordat deze aangesneden wordt, daarom is het advies om te kiezen voor een vulling die buiten de koelkast mag staan, zoals onze luxe bruidstaart vullingen. Bij een taart uit meerdere delen, behoren verschillende smaken natuurlijk tot de mogelijkheden en creëer je voor ieder wat wils op de mooiste dag van je leven. De bruidstaart moet er niet alleen prachtig uit zien, maar vooral ook heerlijk smaken. Vraag naar de mogelijkheden en samen komen we tot een unieke en heerlijke op maat gemaakte bruidstaart en geschikte vulling. Bij bestelling van de bruidstaart worden de kosten van een proeverij in mindering gebracht op de eindrekening.