Prijzen en vullingen

De prijzen zijn vooral afhankelijk  van de persoonlijke wensen, hieronder staan een aantal richtlijnen. Voordat u de taart besteld krijgt u een op maat gemaakte offerte toegestuurd. De ene taart is bewerkelijker dan de andere en zoals al eerder vermeld zijn de producten waar mogelijk biologisch en altijd van eersteklas kwaliteit. Al onze taarten worden standaard met marsepein bekleed, wij maken voor de bekleding geen gebruik van fondant. Sommige taart onderdelen die moeten uitharden kunnen vaak niet met marsepein worden gemaakt en hiervoor wordt dan fondant gebruikt, maar dit wordt dan ook nadrukkelijk  vermeld.

Er zijn verschillende smaken van ons luchtige biscuit mogelijk namelijk: vanille, chocolade of citroen.

In onze biscuit taarten horen ook standaard 2 laags vullingen, de mogelijkheden hierin zijn eindeloos. Standaard wordt de taart gevuld met als basis een slagroom/mascarpone, banketbakkersroom of creme vulling laag en als tweede een biologische jam laag. Denk hierbij aan biologische aardbeien, frambozen, kersen, abrikozen, bosvruchtenjam, bosbessenjam en sinaasappel jam. Er zijn ook nog een aantal biologische combi vruchten jam soorten.

Kiest u voor een creme laag dan kunt u standaard kiezen uit de smaken: aardbeien, frambozen, kersen, citroen, sinaasappel, mandarijn en vanillecreme vulling.

Er zijn ook luxe vullingen verkrijgbaar, hiervoor berekenen wij een meerprijs van € 3,00 tot €5,00 per taart. Denk hierbij aan een cremevulling met verse en waar mogelijk  is, biologische fruit vulling. Denk hierbij aan een aardbeien, frambozen, mango en citroen vulling. Uiteraard is dit seizoensgebonden. Een  huisgemaakte chocolade crème vulling die van de hoogste kwaliteits chocolade gemaakt is of een huisgemaakte browniecake vulling. Onder de luxe vullingen wordt ook verstaan de, bavarois, mousse of koekjesvullingen.

Bij de luxe vullingen hoort ook nog een tweede laag denk hierbij o.a. aan een heerlijke lemon of sinaasappel curd, maar u kunt ook kiezen voor onze speciaal geselecteerde biologische jams die in verschillende smaken verkrijgbaar zijn. Of u kunt 2 lagen van dezelfde vulling in 1 taart bestellen, het is net wat u lekker vind. Een vulling waarin alcohol verwerkt is behoort tevens tot de mogelijkheden.

Uiteraard zijn er ook de bruidstaart vullingen die “The little bakery” speciaal voor u heeft samengesteld. Een bruidstaart vulling is ook verkrijgbaar in een jubilea taart, er wordt hiervoor alleen een meerprijs per taart berekent. Deze taarten hebben een 3e bewerking nodig welke de taart nog lekkerder maakt. Deze bruidstaart vullingen kunt u bij ons op aanvraag verkrijgen.

Complexe decoraties kunnen een taart duurder maken, maar dit wordt met u op voorhand overlegt. Bijna alles is mogelijk en daarom is het heel moeilijk om vaste prijzen per taart af te geven.

Wilt u foto’s in de taart bewerkt hebben dan kost dit € 6,50 per A4 sheet extra. Hierin kunnen ook meerdere kleinere afbeeldingen besteld worden vraag naar de mogelijkheden.

Ook is het mogelijk om poppen te laten boetseren of een tafereeltje op eventueel een drumboard op de taart. Dit neem echter veel tijd in beslag.Hiervoor worden extra kostten  in rekening gebracht. Dit ligt tussen de € 7,50 en € 15,00 .

Een echte eyecatcher is om door ons een  prachtige grootte roos op uw taart laten maken hiervoor reken ik € 10,00 extra. Het kost nogal wat tijd om deze roos te maken. U kunt deze prachtige roos bewaren  en onder een leuke stolp  ter decoratie neerleggen. Het is wel erg breekbaar, omdat het van sugarpaste is gemaakt. U kunt uit de kleuren roze, turquoise en geel kiezen. Mocht u echt heel graag de roos in een andere kleur willen dan kan dit altijd, maar dit is wat wij standaard aanbieden.

Onze taarten leveren wij af op een luxe cakedrum bekleed in een kleur die past bij de door u bestelde taart en ingepakt in doorzichtig inpakfolie en versierd met linten. Dit zit bij de totaal prijzen van de taarten hieronder mee berekent.

Cupcakes kunnen in principe besteld worden in combinatie met een taart vanaf 12 stuks en daarop volgend in aantallen van 10 stuks. Besteld u cupcakes los ( zonder combinatie van taart)  dan kan dit vanaf een aantal van 20 stuks met daarop volgend een aantal van 10 stuks. Onze cupcakes worden in speciale cupcake dozen verpakt. Cupcakes gaan vanaf € 2,25  tot € 3,00 euro per cupcake. Dit ligt eraan of u kiest voor een cupcake met cupcakevulling en cremetoef, of een cupcake in hetzelfde thema van de taart bijvoorbeeld. Wilt u cupcakes bestellen met een logo of foto dan is dit mogelijk, maar er komen dan nog extra kosten bij voor de eetbare prints. Afhankelijk van het te bestellen aantal cupcakes met afbeelding zullen wij dit apart voor u berekenen.

Cakepops zijn smeuige cakeballetjes die in de smaken vanille, chocolade, citroen en cocos te verkrijgen zijn. Ook hier gebruiken we uitsluitend hoog kwalitatieve producten.
Deze kunt u bij ons bestellen vanaf 10 stuks en de kosten liggen tussen de €2,00 en €2,50 per stuk. Het ligt aan de bewerking van de cakepop wat de cakepops per stuk kostten. Ze worden mooi afgeleverd op een piepschuimplateau. Die mooi ingepakt is om zo op tafel neer te kunnen zetten. U kunt ook cakepops van marsepein bij ons bestellen voor € 2,25 per stuk of onze huisgemaakte chocolade lollie’s. Deze gaan per € 2,00 per stuk.

Push up cakes zijn laagjes cake met daarop een vulling in een plastic houder deze worden geleverd op een piepschuimplateau.De laagjes kunnen o.a. uit de volgende smaken bestaan: Slagroom, kokosroom, mangoroom, vanilleroom, chocoladeroom, aardbeienroom. De push up cakes kunt u bestellen vanaf € 2,50 per stuk.

Een 15 cm taart van 6 tot 8 personen (alleen in combi met een stapeltaart te bestellen kost € 30,00

U kunt al een standaard ronde 20 cm taart voor 12 tot 14  personen bij ons bestellen met thema vanaf € 50,00

Een ronde 25 cm taart voor 17 tot 20 personen kunt u bij ons bestellen met thema vanaf € 70,00

Een stapeltaart van 20 cm en 15 cm voor 20 tot 24 personen gaat vanaf € 80,00

Mini stapeltaart van 20 cm, 15 cm, 10 en 7 cm van 24 tot 28 personen gaat vanaf € 100,00

Een stapeltaart van 25cm en 20 cm voor 29 tot 34 personen gaat vanaf € 110,00

Een stapeltaart van 25 cm, 20cm en 15 cm voor 37 tot 44 personen gaat vanaf € 150,00

Een vierkante taart van 25 x 25 cm voor 21-24 personen in thema gaat vanaf € 80,00

Een rechthoekige taart van 27 x 38 cm voor 31-35 personen en thema gaat vanaf € 90,00

Een handtastaart voor 20 tot 24 personen gaat vanaf  € 80,00

Een in vorm bewerkte taart van 25 cm voor 17 tot 20 personen taart gaat ook vanaf € 75,00

Een enkele barbietaart voor 12 tot 14 personen gaat inclusief pinpop vanaf € 60,00 afhankelijk of u er een pinpop of barbiepop in wilt hebben. U kunt er ook een ondertaart bij mee bestellen, zodat het  een taart voor 26 tot 28 personen wordt. Dit heeft een meerprijs van € 35,00. Deze prijs is alleen in combinatie met de barbietaart geldig. Totaal vanaf € 95,00.

Een kasteeltaart voor jongens of meisjes voor zeker 40 tot 50 personen gaat vanaf € 130,00

Een babyshowertaart 25 cm rond voor 20 tot 24 personen inclusief decoratie gaat vanaf € 80,00

Een babyshowertaart met zwangere buik voor 20 tot 24 personen gaat vanaf € 80,00

Een hamburger taart van 3 taarten 20 cm rond voor 42 personen met 12 cupcakes totaal voor 54 personen (gevuld met huisgemaakte brownie) gaat vanaf € 150,00

De piratensoezentorentaart kan bij een taart besteld worden en is een leuke toevoeging voor bijvoorbeeld een kinderfeestje of gewoon bij een taart. Afhankelijk van het aantal soezen die u wenst word er een prijs berekent.
Op de soezentaart kan speelgoed worden geplaatst in een thema die u wenst en/of past bij de taart.Maakt u uw wensen kenbaar en wij zoeken het voor u uit.

Mocht u voor meer personen een taart bestellen dan werken wij met ondertaarten. Denk bij een tastaart dan aan een vierkante of rechthoekige taart met daar bovenop een handtas. Er zijn meerdere variaties mogelijk om een hoger aantal personen van taart te kunnen voorzien, al zit hier wel een maximum aan stapelen en grootte van de ondertaart aan, maar dan kunt u misschien nog denken aan het meebestellen van cupcakes. Bij dit soort taarten wordt het snijden ook anders berekent dan “normale” taarten, de taarten zijn hoger dan normaal en zijn goed gevuld, u snijdt het in parten van 5 bij 5 cm of ter grootte van plakje cake. De taart is tevens bekleed met marsepein en daardoor machtiger dan wat u gewend bent van een taart van o.a. een bakkerij. Houdt u hier vooral ook rekening mee.

Mocht u nu van slof gebakjes houden. Wij maken ook huisgemaakte sloftaarten voor u. De bodem bestaat uit een heerlijke koek met amandelspijs vulling met daarop een topping van caramel en slagroom. U kunt ook kiezen voor de aardbeien-caramel sloftaart. Hiervoor gebruiken wij verse aardbeien en deze slof maar een bepaalde periode bij The Little Bakery te krijgen. Het is een taart van 24 cm doorsnee en zeker voor 15 personen. Het is machtig gebak en moet zeker niet in te grote punten worden gesneden. Deze taart kunt u alleen extra meebestellen bij een taart voor € 20,00 voor een Caramelsloftaart en € 22,50 voor de Caramel-aardbeiensloftaart.

Een huisgemaakte banoffee taart kunt u ook bij ons bestellen voor zeker 12-14 personen. Dit is een heerlijke taart met een Bastogne koekjesbodem, caramelroom vulling, slagroom en verse bananen schijfjes en chocolade schaafsel. Deze taart dient u echt dezelfde dag van aankoop te eten en hooguit de dag erna i.v.m. het verkleuren van de bananenschijfjes.
Deze heerlijke huisgemaakte taart heeft een doorsnee van 18 cm en kunt u meebestellen voor €17,50